Forumda "posting/gönderme" hatası mı var acaba?

Üyelik Sonrası, Avatar-İmza Gibi Ayarlarınızı Burada Deneyebilirsiniz.

Yetkili: aQUa, lokosit

Forumda "posting/gönderme" hatası mı var acaba?

İleti idinc » Cum Nis 04, 2008 9:30 am

Merhabalar Sigma arkadaşlar,.
Neşeniz bol olsun.

Foruma herhangi bir konuyu cevapladığımda veya yeni konu açtığımda "gönder" butonuna bastığımda genellikle aşağıdaki hata (boş bir explorer/tarayıcı) sayfasında karşıma çıkıyor ve yazımın foruma gönderilmediği kanaati oluşuyor. Ancak daha sonraki kontrolümde yazımın foruma gönderildiğini görebiliyorum.

Aynı zamanda bu yazı içeriğini "Skystar3 Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu" kitapçığndaki info@skystar3.com / support@skystar3.com adreslerine de bilgi olarak gönderdim. Ancak "unknown" bilgisi olarak mailim geri döndü. Acaba maillerde bir sorun mu var?

Forumda bir hata mı var acaba?

Çalışmalarınızda sınırsız başarı ve güzellikler diliyorum.

Hata linki ve kodu:

http://www.skystar3.com/posting.php

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, support@supportwebsite.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.



--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at www.skystar3.com Port 80
idinc
 
İleti: 10
Kayıt: Çar Nis 02, 2008 10:31 pm

İleti aQUa » Pzr Haz 08, 2008 1:50 pm

Evet var,

Eskiden başka bir domain ve hosting'den hizmet veriyorduk bir süre sonra skystar3 adresinden yeni bir hosting'e geçince foruma erişilmez oldu, phpbb forumunda tavsiye edilen işlemi gerçekleştirince foruma erişim yeniden sağlandı ancak bahsettiğiniz bu hata mesajları öıkmaya başladı.

Foruma ait dosyaları defalarca yeniledim sorun database'den kaynaklı veya hosting'den kaynaklı bir sorun.

Hata mesajı vermesine rağmen postların gönderiminde problem çıkmıyor.
aQUa
aQUa
 
İleti: 5120
Kayıt: Cum Nis 08, 2005 12:56 am
Konum: Istanbul

İleti aQUa » Cmt Haz 14, 2008 11:53 pm

Yakında bu forumu sadece okunur hale getirip başka bir yerden devam edeceğiz.
aQUa
aQUa
 
İleti: 5120
Kayıt: Cum Nis 08, 2005 12:56 am
Konum: Istanbul


Deneme Mesajları Bölümü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir